KREZUS NFI [KZS] ksiega VI
laptop
Porucznik
Ostrzeżenia: 3/5
Powrót do góry
Wysłany: Nie, 23 Gru 2007, 3:54
ebitda napisał: laptop napisał: ebitda napisał: laptop napisał: Monte369 napisał: Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie,
oraz pasma sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku przesyłam wszystkim Krezusolom a w szczegolności starej gwardii: Joli, Eli, Zarządowi a takze Michalso, Laptopowi, Lamerokowi oraz Energobiosterowi i wszystkim ktorzy jeszcze mnie pamietaja. A jakby ktos zapomniał to przypominam... wkurwia mnie ten Krezus
dzienks ale czuje ze to bedzie rok kryzysa
.....a nie krezusa???
zmieni sie z kryzysa w krezusa ale stopniowo bez szalenstw
.....spać nie możesz???
nie moje mnie dzis w qrwila az mi sie spac odechcialo buszuje po necie moze jakas z blakaną owieczke znajde
ebitda
Podporucznik
Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do góry
Wysłany: Nie, 23 Gru 2007, 3:58
laptop napisał: ebitda napisał: laptop napisał: ebitda napisał: laptop napisał: Monte369 napisał: Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
oraz pasma sukcesów
w nadchodzącym Nowym Roku przesyłam wszystkim Krezusolom a w szczegolności starej gwardii: Joli, Eli, Zarządowi a takze Michalso, Laptopowi, Lamerokowi oraz Energobiosterowi i wszystkim ktorzy jeszcze mnie pamietaja. A jakby ktos zapomniał to przypominam... wkurwia mnie ten Krezus
.....a nie krezusa???
.....spać nie możesz???
nie moje mnie dzis w qrwila az mi sie spac odechcialo buszuje po necie moze jakas z blakaną owieczke znajde
...."moje" od tego są żeby wqrwiać...przynajmniej wiesz że żyjesz .....a ja słucham muzy i podpatruje co nawijają w parku _________________ Wrocław zawsze poddaje się ostatni
lamerok
Chorąży sztabowy
Ostrzeżenia: 1/5
Powrót do góry
Wysłany: Nie, 23 Gru 2007, 4:03
ebitda napisał: laptop napisał: ebitda napisał: laptop napisał: ebitda napisał: laptop napisał: Monte369 napisał: Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
oraz pasma sukcesów
.....a nie krezusa???
.....spać nie możesz???
...."moje" od tego są żeby wqrwiać...przynajmniej wiesz że żyjesz .....a ja słucham muzy i podpatruje co nawijają w parku
Musi tak być, po tylu miesiącach spadków. Zresztą Roman powinien wzorem wielkich inwestorów skupić działalność w sumie na Krezusie i Midasie i nic poza tym.
A tak w ogóle czemu nie piszecie w nowej księdze, ziomale ?
lamerok
Chorąży sztabowy
Ostrzeżenia: 1/5
Powrót do góry
Wysłany: Nie, 23 Gru 2007, 4:08
księga vii
kanada
Młodszy chorąży
Ostrzeżenia: 3/5
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 27 Gru 2007, 11:19
witam wszystkich po świętach
Wyświetl posty z ostatnich: Wszystkie Posty 1 Dzień 7 Dni 2 Tygodnie 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 1 Rok Najpierw Starsze Najpierw Nowsze