parkiet.com

Idź do strony 1, 2, 3 ... 184, 185, 186  Następny
BIOTON - księga "44"
Powrót do góry Post BIOTON - księga "44"
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:00
"Ciemno wszędzie, głucho wszędzie" - cokolwiek nie będzie Wink -księgę "44" -Mistrzowską - dla BIO czas zacząć...

poprzedni wątek

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=112235&start=3090

start 0,82 Arrow 1,11 Idea

Powodzenia i....nie zawiedź nas. Cool

Dedykacja specjalna:

R2R0-tak naprawdę to Twój wątek...Tobie go dedykuję, używając całej znanej mi "magii". Wink Pamiętaj jednak, że BIO to facet-zawsze będzie chodził swoimi drogami. Cool Chyba, że.... Rolling Eyes

Życzenia okolicznościowe:

Drogie "PI"- z okazji przypadającego dzisiaj Twojego Swięta przyjmij życzenia spełnienia wspólnych marzeń. Smile

Doceniając Twoją niewymierność, wymierności naszej wierności oczekujemy. Idea

Wszystkim wątkowym guślarzom, szamanom, czarownikom, wojownikom i...zupełnie normalnym akcjonariuszom życzę powodzenia. Cool

P.S.Nieco numerologii. Rolling Eyes

Liczba 44 – wytrwałość, opanowanie, silna wola, kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Zmysł praktyczny, bogata wyobraźnia, rozmach życiowy, spryt. Urodzony przywódca i szef, myśli chłodno i analitycznie, umiejętność stawiania czoła trudnościom, genialne rozwiązania w sytuacjach na pozór bez wyjścia. Kochają porządek i ład, nienawidzą chaotycznych działań. Mają wzniosłe zasady moralne. Ich działalność społeczna i charytatywna ma zawsze bardzo szeroki zakres.

A suma to "8"-"siła ducha". Idea
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:00
Hi Kooro

Qgen

Ostatnio zmieniony przez qgen dnia Pią, 14 Mar 2008, 1:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:03
Bioton to najgorsza spolka z WIG20! Jak ktos lubi spolki z tego indeksu to mozna polecic PKO, PKN, KGHM ale nie GÓWNIANY BIOTON ze wskaznikiem c/z56 SZOK!!!!!!!!

Po co kupowac takie przewartosciowane GOWNO ktore wiadomo ze spadnie. Sytuacja tej spolki w najblizszych kwartalach sie nie polepsze a te wskazniki zewsze beda wskazywaly na SPRZEADAZ! Zreszta ostatnio była rekomendacja SPRZEDAJ o ktorej wszyscy pamietamy

W tym kwartale znowu bedzie odpis STRATA na HTL bo cały czas idzie w DÓŁ

Na temat Prezesa Wilczegi to chyab nie tzreba nic pisac? Ciekawy jestem czy tak jak pisało w Parkiecie tymi manipulaciami (KŁAMSTWAMI) zajmie sie KNF. 3 lata inwestorzy byli okłamywani i przez to teraz taki BALON gdzie c/z56

KŁAMSTWA KŁAMSTAWA KŁAMSTWA tzn.=BIOTON

Rekomendacja SPRZEDAJ z cena 0,30 groszy
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:03
Idzie na 1,5 LSmile

http://www.youtube.com/watch?v=umu6R1NtQr8
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:08
ZZ3000 napisał:
...

Czytasz ze zrozumieniem, a jednak nie rozumiesz.

CURRARA dla Ciebie, ze specjalna dedykacją.
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:09
qgen napisał:
Hi Kooro

Qgen

Witaj . Rolling Eyes
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:10
koora napisał:
ZZ3000 napisał:
...

Czytasz ze zrozumieniem, a jednak nie rozumiesz.

CURRARA dla Ciebie, ze specjalna dedykacją.

Kooro tu potrzebna jest pomoc Szeryfy, inaczej gosciu nic nie zrozumie tym swoim konskim lbem ze mozna rozmawiac normalnie.

Qgen
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:10
Witam i ja Pomroczności Jasna ! Wink

A to zgodnie z umową:

http://pl.youtube.com/watch?v=Lu-F-MUQhiw
http://pl.youtube.com/watch?v=NjQXMZe2ouk
Wink

a song in my head
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:18
qgen napisał:

Kooro tu potrzebna jest pomoc Szeryfy, inaczej gosciu nic nie zrozumie tym swoim konskim lbem ze mozna rozmawiac normalnie.

Nic mi nie jest w stanie zepsuć doskonałego nastroju. Smile A moje "czary" na niego w końcu podziałają jak arszenik. Wink Przecież uprzedzałam. Razz

Zzziemo-sam widzisz, że nie zasłużyłam na nagrodę. Crying or Very sad Ale ja sobie "odebrałam"-Magiku. Wink Dziękuję. Rolling Eyes
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:21
koora napisał:
qgen napisał:

Nic mi nie jest w stanie zepsuć doskonałego nastroju. Smile A moje "czary" na niego w końcu podziałają jak arszenik. Wink Przecież uprzedzałam. Razz

Zzziemo-sam widzisz, że nie zasłużyłam na nagrodę. Crying or Very sad Ale ja sobie "odebrałam"-Magiku. Wink Dziękuję. Rolling Eyes

Mnie to nie przeszkadza, cieszę się że mogłem sprawić przyjemność Smile Wink
Lepiej będzie jak tu nie będę zaglądał !!! Wink

a song in my head
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 1:25
Apel!

Drogie kolezanki i koledzy!

w miare normalny watek na forum parkietu, gospodarza forum powoli "umiera" przez ciagly spam jednego osobnika pod nickiem ZZ3000. Styl ten nie odpowiada wielu osobom i nie widza miejsca dla siebie w takim klimacie. Wszyscy tracimy obojetnie czy ktos widzi dla siebie cene zakupu/sprzedazy po 30 gr czy tez 3 zl. Jezeli chcemy to zmienic, musimy zwrocic sie bezposrednio do moderator o pomoc i ukrocenie tego procederu wykorzystywania olbrzymich czcionek i ciagle tego samego tekstu do zasmiecania watku. Ja swoj post wyslalem, niech kazdy zadecyduje sam co zrobi.

Qgen
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 2:00
[quote="ZZ3000"]........... ZZ twój nick ubawił mnie setnie, aby nazwać stalową szlówką - powiedz na czyje zlecenie piszesz poswiecasz swój czas i energię - kto ci płaci.

http://www.weisd.com/store2/AWEZZ3000.html
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 2:12
Witam na nowym watku
niestety gówno (czyt. ZZ3000) nadal się lepi
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 9:23
I ja melduję sie na nowym wątku,ufam że tak jak kiedyś pełnym merytoryki i klasy.Powodzenia Exclamation ps.funkcja ignor w pogotowiu Idea
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 9:37
witam wszystkich Cool

Bioton to przyszłość Wink...Człowiek szlachetny nie szafuje obietnicami, lecz czyni więcej niż przyrzekł Question - A.Wilczęga
Strona 1 z 186 Idź do strony 1, 2, 3 ... 184, 185, 186  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: