parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 200, 201, 202  Następny
HAWE S.A. [HWE] CZ. IV
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 11:23
Pazerny_Dziadek napisał:
Jak to całe 43 szt. może zaniżyć kurs. A następny pakiet (tzw. mega) zmienia kierunek. Mhhhh. Próba i kontrola sterów?

Witam.

Na akcjach powtórka z piątku tydzień temu, wtedy też szybkie wybicie do 3,28 i nagle zjazd (ustawino baton 50k na K chyba za 3,1 jak pamiętam)wygląda to na test, masz "Dziadku" rację, jak taki mały pakiecik może wywindować kurs, co się będzie działo jak pojawią się prawdziwe zlecenia kupna Exclamation
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 11:26
Pazerny_Dziadek napisał:
Jak to całe 43 szt. może zaniżyć kurs. A następny pakiet (tzw. mega) zmienia kierunek. Mhhhh. Próba i kontrola sterów?

ampn napisał:
Ciekawy byl ten zrywik pod wywalke ale szkoda ze taki maly bo niewiele zdazylem sprzedac Confused Teraz czas na drobne zakupy Smile

na razie zadne proby, tylko wlasnie chec zarobienia kilku groszy... poki co na nic wiecej sobie na hawe nie mozna pozwolic... ale nadejda dla nas dobre czasy, cierpliwosci panowie
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 12:07
Obys byl dobrym prorokiem Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 12:17
ampn napisał:

tego ci nie obiecuje..... raz na jednej zwale na hawe ladnie zarobilem, potem na kolejnej troche stracilem... roznie to bywa...

ale jedno jest pewne ... bez infa o asymilacji nie bedzie na hawe zadnych znaczacych ruchow i poki co bedziemy stac w miejscu albo troche spadniemy
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 12:19
ampn napisał:

Fakt. Najciekawsze przed nami.
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 12:46
pieniazek napisał:
ampn napisał:

tego ci nie obiecuje..... raz na jednej zwale na hawe ladnie zarobilem, potem na kolejnej troche stracilem... roznie to bywa...

ale jedno jest pewne ... bez infa o asymilacji nie bedzie na hawe zadnych znaczacych ruchow i poki co bedziemy stac w miejscu albo troche spadniemy

Ja zarobilem na kilku ( takze na tej dzisiejszej gorce ) ale malo bo asekuracyjnie zagrywalem tylko ok. 10% iloscia akcji, czekamy wiec na info Smile
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 22:09
starter trzyma pistolet, trza byc zapakowanym
Wysłany: Pią, 18 Kwi 2008, 10:19
szczupak00 napisał:
starter trzyma pistolet, trza byc zapakowanym

he he.... naganiaj, naganiaj Wink
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 18 Kwi 2008, 10:49
Z tego co widać z kursem można już zrobić wszystko. Czekamy dalej.
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 18 Kwi 2008, 12:46
Pazerny_Dziadek napisał:

no mi sie wydaje wrecz odwrotnie, zreszta widac po obrotach, ze nic sie nie dzieje i nawet jak ktos bardzo chcialby wywindowac cene, to bez informacji o asymilacji wszyscy boja sie kupowac. Z reszta sie nie dziwie - po co kupowac i dalej sie kisic kilka tygodni, jak mozna kupic dopiero po infie - nawet jak sie w pore nie zdarzy i kupi sie kilka, kilkanascie groszy drozej, to winda i tak pojdzie do nieba. A do tego czasu mozna zarabiac na innych spolkach. Przynajmniej ja tak robie... czesc kasy mi sie kisi na hawe, a kolejna wyplata czeka na asymilacje Wink
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 21 Kwi 2008, 12:26
Znowu jakies pierdoly sprzedaja ponizej 2.5 toz to zal du.. sciska co za leszcze Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 21 Kwi 2008, 12:34
Niestety czas placenia podatku sie zbliza nieublagalnie, moze po 30 kwietnia bedzie lepiej Confused
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 21 Kwi 2008, 13:36
pieniazek napisał:
Pazerny_Dziadek napisał:

no mi sie wydaje wrecz odwrotnie, zreszta widac po obrotach, ze nic sie nie dzieje i nawet jak ktos bardzo chcialby wywindowac cene, to bez informacji o asymilacji wszyscy boja sie kupowac. Z reszta sie nie dziwie - po co kupowac i dalej sie kisic kilka tygodni, jak mozna kupic dopiero po infie - nawet jak sie w pore nie zdarzy i kupi sie kilka, kilkanascie groszy drozej, to winda i tak pojdzie do nieba. A do tego czasu mozna zarabiac na innych spolkach. Przynajmniej ja tak robie... czesc kasy mi sie kisi na hawe, a kolejna wyplata czeka na asymilacje Wink

A na jakich spółkach można będzie zarobić np. jutro Question Think
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 21 Kwi 2008, 13:40
co tak lecimy
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 21 Kwi 2008, 15:06
ech.... musialem was przed weekendem opuscic, bo byla promocja na pgnig, a tu i tak kicha przez przynajmniej tydzien sie szykuje...

jak troche zarobie, to wroce tu, zeby przynajmniej do asymilacji posiedziec...

patrzac po kursach moje przejscie na pgnig bylo bardzo trafione w czasie

pozdrawiam
Strona 178 z 202 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 200, 201, 202  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: