SWISSMED [SWD] cz. V
So Be It...
Młodszy chorąży
Skąd: Dziećkowice.....nad pięknym jeziorem w otulinie lasów...
Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 16:04
i będzie-perspektywy Swissek ma bardzo dobre i finansowo wygląda o niebo lepiej niż rok czy dwa temu.
teraz trzeba tylko nieco wiary w niego i kilka dobrych info, które już niedługo będą i idziemy mocno w górę
ja jestem napchany Swissmedem po uszy i jestem spokojny o tą inwestycję. _________________ Róbmy swoje, a będzie dobrze...
Pedro-Lopez
Młodszy chorąży sztabowy
Ostrzeżenia: 3/5
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 16:25
wejdę w swiska jak bedzie po 0,75 gr a sądzę,ze to wrzesień 2008.
Pozdrawiam i uważam ,że na tym papierze bedzie można nieźle przyciąc
So Be It...
Młodszy chorąży
Skąd: Dziećkowice.....nad pięknym jeziorem w otulinie lasów...
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 16:42
Pedro-Lopez napisał: wejdę w swiska jak bedzie po 0,75 gr a sądzę,ze to wrzesień 2008.
no cóż, każdy ma prawo do własnych przemyśleń, nawet jeśli są debilne... _________________ Róbmy swoje, a będzie dobrze...
luckyluck
Starszy plutonowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 17:33
Bardzo dobry post So be
agieh_to_gnida
Starszy sierżant sztabowy
Ostrzeżenia: 5/5
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 20:47
Jestem gnida agieh i wszystkich zbanuje jeśli mi podskoczą!
[quote="agieh_to_gnida"][quote="agieh_to_gnida"][quote="agieh_to_gnida"][quote="agieh_to_gnida"][quote="agieh_to_gnida"] agieh_to_gnida napisał:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
v
Pedro-Lopez
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 22:09
[quote="So Be It..."] Pedro-Lopez napisał: wejdę w swiska jak bedzie po 0,75 gr a sądzę,ze to wrzesień 2008.
no cóż, każdy ma prawo do własnych przemyśleń, nawet jeśli są debilne... [/quote
W przeciwieństwie do ciebie nie zamierzam cię obrażać.
Powodzenia (mam świadomość,że straty moga generować takie zachowania).
crak
Starszy sierżant sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 22:18
[quote="Pedro-Lopez"] So Be It... napisał: Pedro-Lopez napisał: wejdę w swiska jak bedzie po 0,75 gr a sądzę,ze to wrzesień 2008.
no cóż, każdy ma prawo do własnych przemyśleń, nawet jeśli są debilne... [/quote
W przeciwieństwie do ciebie nie zamierzam cię obrażać.
Powodzenia (mam świadomość,że straty moga generować takie zachowania).
ja obstawiam okolo 95 groszy
zenobiusz
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Wto, 15 Kwi 2008, 7:07
Cześć,
Ładnie się wczoraj nasz swissek wybronił
chociaż można było spokojnie odebrać po 1,83 - 1,85
Pedro-Lopez
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Wto, 15 Kwi 2008, 13:00
zenobiusz napisał: Cześć,
Ładnie się wczoraj nasz swissek wybronił
chociaż można było spokojnie odebrać po 1,83 - 1,85
dziś się nie obroni
zenobiusz
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 7:06
Cześć,
Swissek ładnie się trzyma, ale liczyłem na więcej
toffik
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 8:59
od kilku miesiecy oscyluje w przedziale 1,80-1,95
ktos zbiera papier, ciekawe tylko kiedy ruszy
zenobiusz
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 10:23
toffik napisał: od kilku miesiecy oscyluje w przedziale 1,80-1,95
ktos zbiera papier, ciekawe tylko kiedy ruszy
Nie sądzę aby ktoś dramatycznie zbierał, raczej papier pozostawiony samemu sobie, sam teraz siedzę po obu stronach arkusza i nic się nie dzieje, ani w lewo, ani w prawo
zenobiusz
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 17 Kwi 2008, 10:33
No może teraz jakaś mobilizacja popytu, bo okradli mnie z jednego pakieciku na 1,94, a poniżej 1,90 cięzko już będzie coś złapać, bo zamurowali 1,90
ale na 1,88 przyjmę papier jak ktoś da
zenobiusz
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 21 Kwi 2008, 7:07
Dzień dobry,
Zielonego.
marc
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Wto, 22 Kwi 2008, 22:36
zenobiusz napisał: No może teraz jakaś mobilizacja popytu, bo okradli mnie z jednego pakieciku na 1,94, a poniżej 1,90 cięzko już będzie coś złapać, bo zamurowali 1,90
ale na 1,88 przyjmę papier jak ktoś da
I jak, przyjąłeś??
Wyświetl posty z ostatnich: Wszystkie Posty 1 Dzień 7 Dni 2 Tygodnie 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 1 Rok Najpierw Starsze Najpierw Nowsze