parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 161, 162, 163  Następny
TOORA [TOR] cz. V
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 9:21
odrobinke mała mam Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 9:55
deepeddy napisał:

jazda ze śmieciem na 0,5 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 10:05
Ada$ napisał:
deepeddy napisał:

jazda ze śmieciem na 0,5 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

adas wyszedł Laughing Laughing Laughing
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 10:44
dziwnie popyt zanikl, a podaz lekko sie ujawnia.....no zobaczymy co z tego bedzie.....pozdrawiam
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 10:48
kraffkate napisał:
dziwnie popyt zanikl, a podaz lekko sie ujawnia.....no zobaczymy co z tego bedzie.....pozdrawiam

ludzie sugeruja sie wykresami mimo ze tu at ma watpliwe znaczenie. peklo 1.71 to lecimy
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 10:54
ajey napisał:
kraffkate napisał:

ludzie sugeruja sie wykresami mimo ze tu at ma watpliwe znaczenie. peklo 1.71 to lecimy

jedyny plus, ze leci na maluch obrotach.....ja wciaz sadze, ze bedzie tu odpal - czas pokaze! Pozdrawiam
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 11:28
kraffkate napisał:
ajey napisał:
kraffkate napisał:

jedyny plus, ze leci na maluch obrotach.....ja wciaz sadze, ze bedzie tu odpal - czas pokaze! Pozdrawiam

tez obstawiam ze bedzie info o zakupie wierzytelnosci i przejeciu toory. no risk, no fun Wink
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 13:27
ajey napisał:
kraffkate napisał:
ajey napisał:
kraffkate napisał:

tez obstawiam ze bedzie info o zakupie wierzytelnosci i przejeciu toory. no risk, no fun Wink

marzenia Laughing Laughing Laughing Laughing 0,5 już całkiem niedaleko Twisted Evil
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 13:42
Ada$ napisał:
ajey napisał:
kraffkate napisał:
[quote

marzenia Laughing Laughing Laughing Laughing 0,5 już całkiem niedaleko Twisted Evil

Witam Exclamation
to, ze sprzedałeś ....... to widać
i pewnie, że ze stratą jeszcze ...... co Question
pozdr.
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 14:14
nie ma co sie podniecac -warzywniak.. nikt duzy nie wychodzi gdyby to mialo miejsce bylibysmy na 0,5zl.. papier w silnych rekach.wyrzucaja same cieniasy ja juz nie mam kasy bo bym zapakowal sie 100% albo zysk albo w pysk
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 14:16
dark-hunter napisał:
nie ma co sie podniecac -warzywniak.. nikt duzy nie wychodzi gdyby to mialo miejsce bylibysmy na 0,5zl.. papier w silnych rekach.wyrzucaja same cieniasy ja juz nie mam kasy bo bym zapakowal sie 100% albo zysk albo w pysk

kto wie, moze ci co brali po 0,8-2,4 juz wyszli? nie wiadomo. wg mnie toora to lakomy kasek i ktos to przejmie Wink

a z tym warzywniakiem masz racje, obroty na wig 520mln Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 14:49
Dlaczego ktoś miałby przejmować toore na giełdzie i płacić dodatkowo za akcje, skoro może kupić firmę na przetargu już bez długów?
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 14:57
horni napisał:
Dlaczego ktoś miałby przejmować toore na giełdzie i płacić dodatkowo za akcje, skoro może kupić firmę na przetargu już bez długów?

jestes jeszcze " młody i niedoświadczony" Wink Cool
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 14:58
SID napisał:
horni napisał:

jestem jeszcze " młody i niedoświadczony" Wink Cool
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 15:06
Cytat:
jestes jeszcze " młody i niedoświadczony"

O kurcze... ale można tutaj szybko dostać odpowiedź Smile
Strona 147 z 163 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 161, 162, 163  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: