parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 129, 130, 131  Następny
SWISSMED [SWD] cz. V
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 14:38
Cześć,
widać ktoś się wziął za papier
So Be It - gratuluję wiary i cierpliwości
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 14:55
misio_inwestor napisał:
andrew1961 napisał:
dzięki....obserwuję spółkę już długo....do negatywów dodał bym jeszcze niską płynność-patrz dzisiejsze transakcje, ale długoterminowo wydaje się być dobrą inwestycją,chociaż masz rację że c/wkjest jeszcze wysoka więc niewiadomo czy to już dno...[chyba nie], a o budowie szpitala w warszawie słyszałem już bardzo dawno.....ale branża szczególnie w polsce bardzo ciekawa i rozwojowa

juz ci co brali to kiedys po 20 zeta ,mowili o swietnych perspektywach - taki osobnik jak olimasive czy jakos tak ,chyba juz leczy sie jednak u nich ,bo nie widuje ten mendy Laughing

ej chłopie-po 20zł to był wyskok w ciągu jednego dnia z 16,5zł, gdzie dzień wcześniej był wzrost o 65% z 10zł, w ciągu tygodnia z 6zł na szczytowe chwilowe 21zł. Dwa, trzy tygodnie wcześniej Swissek chodził po 3-4zł z daremnymi obrotami przez ostatnie miesiące( to tak gdyby toś chciał porównywać sytuację do obecnej Wink, a oli mówiła(bo to kobieta) o czym innym-po 20zł to sprzedawaliśmy leszczom. Zresztą nie pierwszy i nie ostatni raz Wink Teraz kurs jest w bajecznie niskiej cenie-tak jak był i wtedy choć nie ma co porównywać sytuacji, bo jest nie do porównania tak jak i sytuacja wokół rynku. Przy 3zł czy 5zł kolejni ludzie będą zaczynali w to wierzyć, a niektórzy dopiero o wiele, wiele wyżej, bo jak spekuła dobierze się do Swisska.... i jak zaczną przychodzić wreszcie dobre informacje......to górnego zasięgu wzrostu nie zna nikt, choć w sytuacje jak te z pamiętnego lutego ciężko uwierzyć to giełda jest nieobliczalna tak jak chęć grających na niej ludzi do zarobku... Wink
wszystkim wierzącym już teraz życzę powodzenia i dużej siły charakteru, żeby nie wychodzić za wcześnie...
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 15:20
ladnie ktos sie zajmuje kursem Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 16:43
...a co to ,bo już o straciłem nadzieje ,a tu takie cudo!
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 16:44
...i jeszcze bezczelnie chcieli kupować na fix. a już nie było sprzedających Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 18:19
jaan napisał:
...i jeszcze bezczelnie chcieli kupować na fix. a już nie było sprzedających Laughing Laughing Laughing

Przydałoby się jeszcze jakieś info o kontrakcie ...
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 11:32
Cześć,
Ale u Was zadymka wczoraj była.

Czyżby mieli dogadany jakiś przetarg na zakup ziemii pod inwestycje???
A może ci, co ten przetarg mają rozstrzygnąć właśnie się wczoraj hedge'owali akcjami swisska???

Pewnie niebawem się dowiemy.

Pozdrawiam So Be It'a i Raf'a
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 13:31
spokojnie-musimy złapać oddech i możemy dopiero przygotowywać się do skoku na wyższy poziom cenowy. Niech panikarze wyskoczą i możemy dopiero walczyć dalej.
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 14:28
Tu się coś grubszego szykuje, to chyba ta ziemia pod inwestycje, może we Wrocku
jak na dłoni widać, że wiedzący więcej z premedytacją dobiera, pomimo zwały na szerokim rynku

kusi mnie cholernie nawet to 1,95 ale jeszcze poczekam na hamerykańską 14:30, jak będzie lawina, a nasz dobieracz nie odpuści to biorę w ciemno nawet wyżej
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 14:51
Skusiłem się na mikropakiecik za 1,94
zobaczymy co z tego się urodzi
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 12:24
Cześć,
Właśnie wpadło 1,88 Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 12:29
Jak jeszcze będzie c.d. dramatu światowego to się jeszcze dokupi niżej

globalny krach pomoże swisskowi ze względu na zwiększoną liczbę pacjentów będących ongiś graczami giełdowymi, przecież zawsze coś tam wyskubią na prywatne leczenie
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 13:01
zenobiusz napisał:
Jak jeszcze będzie c.d. dramatu światowego to się jeszcze dokupi niżej

globalny krach pomoże swisskowi ze względu na zwiększoną liczbę pacjentów będących ongiś graczami giełdowymi, przecież zawsze coś tam wyskubią na prywatne leczenie

nie wiem czy maja oddzial psychiatrii Smile
to chyba bylo jednodniowe odreagowanie,a szkoda bo wierze w ta spolke
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 15:17
i sam się zrobił obrót 500 tys. akcji? hehe jasne....
każdy ma swój rozum i każdy sam decyduje w co inwestuje-CI co właśnie sprzedają ze stratą oczywiście właśnie podjęli decyzję (swoją drogą pewnie z większości inwestycji pewnie tak wychodzą i dziwią się, że wciąż są na stracie...)
kwiecień i maj pokażą kto ma rację-ja czekam nawet nie na 3-4zł tylko na 5-5zł conajmniej.
Wysłany: Pon, 14 Kwi 2008, 15:29
So Be It... napisał:
i sam się zrobił obrót 500 tys. akcji? hehe jasne....
każdy ma swój rozum i każdy sam decyduje w co inwestuje-CI co właśnie sprzedają ze stratą oczywiście właśnie podjęli decyzję (swoją drogą pewnie z większości inwestycji pewnie tak wychodzą i dziwią się, że wciąż są na stracie...)
kwiecień i maj pokażą kto ma rację-ja czekam nawet nie na 3-4zł tylko na 5-5zł conajmniej.

Nie wiem czy tyle doczekam,ale wlazlem w spolke po oststnim raporcie.
Ciekawe ze nikt nie zauwazyl ponad 3 krotnego wzrostu zysku EBITDa i ze wreszcie jest szansa ze spolka wyjdzie na plus.Skupowalem i czekalem i szkoda ze do waloru przyczepily sie leszcze szukajace jednodniowego zarobku.Popatrzecie na ZASTAlL tam tez bylo cich i spokojnie znacznie lepiej niz tu.
I powtorki z zastalu cierpliwym akcjonariuszom zycze Smile
Strona 55 z 131 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 129, 130, 131  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: