parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 149, 150, 151  Następny
PCGUARD [PCG] cz. 8
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 10:43
keri40 napisał:
Divicom już prawie 100% odbił od dołka ,a to g..no spada na łeb na szyję Mad
to wyjątkowy syf Shocked

bo trzeba brac divicom

Wink
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 19:08
cienko tu u Was ... ale tragedia potraciliście całe kapitały . Mad Mad Shocked
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:05
MarcinDK napisał:
cienko tu u Was ... ale tragedia potraciliście całe kapitały . Mad Mad Shocked

historyczny dzień - po raz pierwszy 0,05 na zamknięciu. Piąta próba dołowania, tym razem udana Drool Co będzie dalej? Gdzie jest dno?
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:16
everest napisał:

bo trzeba brac divicom

Wink

oooo i jest mega insajder z Poznania ze spóldzielni mleczarskiej Laughing Laughing
to juz nie polecasz pcg?

pamiętasz misiu co pisałeś na szczycie hossy na pcg gdy był po 60 groszy?

everest
Młodszy chorąży sztabowy

Ostrzeżenia: 0/5
Wysłany: Pon, 11 Cze 2007, 18:40 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

jutro możliwe że na pcg może nastąpić jakaś korekta.Myślę że dobrze by to zrobiło papierkowi.Choć nie sądzę by była ona głeboka

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=61402&postdays=0&postorder=asc&start=30

ładna korekta z 60 groszy na 5 Laughing

albo to z przed pół roku:

powiem Ci że ja już znam mniej więcej scenariusz jak to bedzie wyglądało ale takich rzeczy to się nie pisze
A uwierz mi to są duże pieniądze"

jak będziesz jeszcze trochę cierpliwy i nie dasz zwieść się emocją będzie do zgarnięcia duzo

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=83209&postdays=0&postorder=asc&start=30

i co mitomanie teraz mówisz kolegom których naganiałeś na pcg i którzy potracili praktycznie całą kasę ?

żeby utopili reszte na kolejnym śmieciu? Shocked Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:50
drex1 napisał:
everest napisał:

bo trzeba brac divicom

Wink

oooo i jest mega insajder z Poznania ze spóldzielni mleczarskiej Laughing Laughing
to juz nie polecasz pcg?

pamiętasz misiu co pisałeś na szczycie hossy na pcg gdy był po 60 groszy?

everest
Młodszy chorąży sztabowy

Ostrzeżenia: 0/5
Wysłany: Pon, 11 Cze 2007, 18:40 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

jutro możliwe że na pcg może nastąpić jakaś korekta.Myślę że dobrze by to zrobiło papierkowi.Choć nie sądzę by była ona głeboka

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=61402&postdays=0&postorder=asc&start=30

ładna korekta z 60 groszy na 5 Laughing

albo to z przed pół roku:

powiem Ci że ja już znam mniej więcej scenariusz jak to bedzie wyglądało ale takich rzeczy to się nie pisze
A uwierz mi to są duże pieniądze"

jak będziesz jeszcze trochę cierpliwy i nie dasz zwieść się emocją będzie do zgarnięcia duzo

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=83209&postdays=0&postorder=asc&start=30

i co mitomanie teraz mówisz kolegom których naganiałeś na pcg i którzy potracili praktycznie całą kasę ?

żeby utopili reszte na kolejnym śmieciu? Shocked Laughing

Nie myl pojęc.Wtedy byla zupełnie inna sytuacja i nie było jeszcze tej nowej emisji,więc nie pisz głupot

Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:18
everest napisał:

Nie myl pojęc.Wtedy byla zupełnie inna sytuacja i nie było jeszcze tej nowej emisji,więc nie pisz głupot

Cool

ja nie pisze glupot tylko cytuje głupoty Laughing

everest
Młodszy chorąży sztabowy

Wysłany: Sro, 03 Paź 2007, 9:38 Temat postu:

musze was zmartwic znowu ta sama ekipa wywala,ale jutro bedzie spox
duzo juz tego nie zostalo.Kto jest twardy sporo zarobi

wtedy kurs wynosił 37 groszy i nie byl już wyżej

ile twardzi zarobili słuchając tego idiotycznego naganiania? Twisted Evil
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:25
drex1 napisał:
everest napisał:

Cool

everest
Młodszy chorąży sztabowy

Wysłany: Sro, 03 Paź 2007, 9:38 Temat postu:

musze was zmartwic znowu ta sama ekipa wywala,ale jutro bedzie spox
duzo juz tego nie zostalo.Kto jest twardy sporo zarobi

wtedy kurs wynosił 37 groszy i nie byl już wyżej

ile twardzi zarobili słuchając tego idiotycznego naganiania? Twisted Evil

Musisz sobie sam odpowiedziec na to pytanie
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:45
to było pytanie retoryczne..... Twisted Evil

... teraz ta sama ekipa zabiera się do wywalanie na divicomie że zaczynasz naganiać? Laughing

szukacie już odbiorców na kolejną "poznańską grzankę" po której zostanie tylko..... ból, pot i łzy? Laughing Laughing Laughing

swoją drogą masz tupet męczyć chłopaków tutaj i naganiać na divicoma po takim wpierdolu jakim im zrobiliście na pcg(o ile nie jesteś mitomanem) Shocked
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:52
drex1 napisał:
to było pytanie retoryczne..... Twisted Evil

... teraz ta sama ekipa zabiera się do wywalanie na divicomie że zaczynasz naganiać? Laughing

szukacie już odbiorców na kolejną "poznańską grzankę" po której zostanie tylko..... ból, pot i łzy? Laughing Laughing Laughing

swoją drogą masz tupet męczyć chłopaków tutaj i naganiać na divicoma po takim wpierdolu jakim im zrobiliście na pcg(o ile nie jesteś mitomanem) Shocked

To śledź sobie kurs divicoma albo zobacz sobie ostatnie pare dni i tranzakcje
tam masz odpowiedź
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 23:53
drex1 napisał:
everest napisał:

Cool

Applause

dobre

a ten syfek już jest po lodem, i coraz dalej od przerębla. ciekawe kiedy pojdzie na dno?

Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 7:43
everest napisał:
keri40 napisał:
Divicom już prawie 100% odbił od dołka ,a to g..no spada na łeb na szyję Mad
to wyjątkowy syf Shocked

bo trzeba brac divicom

Wink
mam go ze 100% zyskiem!
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 8:53
Ptasior napisał:
drex1 napisał:
everest napisał:

Cool

everest
Młodszy chorąży sztabowy

ładna korekta z 60 groszy na 5

Applause
dobre
Laughing Laughing Laughing

śmieszne są dzisiaj te jego cytaty ale ludzie nie maja kasy i to nie jest śmieszne. Ładnie drex mu to wyciągnąłes takich perfidnych naganiaczy trzeba tępić !!!

everest - ale leszcz i jeszcze ludzi z forum ponaganiał na tego syfa na samym szczycie Shocked Shocked
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 10:37
Czyli rozpoczynamy na dobre zrzucanie odzieży za 5gr pomyliłem się o 1,5 tygodnia. A już myślałem, że nie uśrednię po 5 gr.
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 11:24
Witam

uhhh, ale zdechlizna na temacie....
też mam tego "wrzoda" i to za grube pieniądze - doły straszne
ale widzę, że od stycznia nie ma najmniejszych informacji - pozytywnych ani negatywnych w mediach, parkiet, PB itd....

Czyli najmniejsze pozytywne pierdnięcie Prezesa i ludziska nie nadąża kupować tego gniota

trzymam kciuki za siebie i za wszystkich co to "gówno" jeszcze mają...
pozdrawiam
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 13:00
4foru4 napisał:
Witam

uhhh, ale zdechlizna na temacie....
też mam tego "wrzoda" i to za grube pieniądze - doły straszne
ale widzę, że od stycznia nie ma najmniejszych informacji - pozytywnych ani negatywnych w mediach, parkiet, PB itd....

Czyli najmniejsze pozytywne pierdnięcie Prezesa i ludziska nie nadąża kupować tego gniota

trzymam kciuki za siebie i za wszystkich co to "gówno" jeszcze mają...
pozdrawiam

nie jesteś sam,ja też posiadam to kurestwo
Strona 109 z 151 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 149, 150, 151  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: