PCGUARD [PCG] cz. 8
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Ostrzeżenia: 1/5
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 10:43
keri40 napisał: Divicom już prawie 100% odbił od dołka ,a to g..no spada na łeb na szyję
to wyjątkowy syf
bo trzeba brac divicom
MarcinDK
Podporucznik
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 19:08
cienko tu u Was ... ale tragedia potraciliście całe kapitały . _________________ Przewartościowanie akcji w 2007 roku sięgnęła zenitu i szaleństwa ! Tusku-odejdź w zapomnienie -rudy pechowcu.Komuniści razem z hrapią Komuchorowskim-banda teraz rządzi Polską
drawn
Starszy chorąży
Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:05
MarcinDK napisał: cienko tu u Was ... ale tragedia potraciliście całe kapitały .
historyczny dzień - po raz pierwszy 0,05 na zamknięciu. Piąta próba dołowania, tym razem udana Co będzie dalej? Gdzie jest dno?
drex1
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:16
everest napisał:
bo trzeba brac divicom
oooo i jest mega insajder z Poznania ze spóldzielni mleczarskiej
to juz nie polecasz pcg?
pamiętasz misiu co pisałeś na szczycie hossy na pcg gdy był po 60 groszy?
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Wysłany: Pon, 11 Cze 2007, 18:40 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
jutro możliwe że na pcg może nastąpić jakaś korekta.Myślę że dobrze by to zrobiło papierkowi.Choć nie sądzę by była ona głeboka
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=61402&postdays=0&postorder=asc&start=30
ładna korekta z 60 groszy na 5
albo to z przed pół roku:
powiem Ci że ja już znam mniej więcej scenariusz jak to bedzie wyglądało ale takich rzeczy to się nie pisze
A uwierz mi to są duże pieniądze"
jak będziesz jeszcze trochę cierpliwy i nie dasz zwieść się emocją będzie do zgarnięcia duzo
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=83209&postdays=0&postorder=asc&start=30
i co mitomanie teraz mówisz kolegom których naganiałeś na pcg i którzy potracili praktycznie całą kasę ?
żeby utopili reszte na kolejnym śmieciu?
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:50
drex1 napisał: everest napisał:
bo trzeba brac divicom
oooo i jest mega insajder z Poznania ze spóldzielni mleczarskiej
to juz nie polecasz pcg?
pamiętasz misiu co pisałeś na szczycie hossy na pcg gdy był po 60 groszy?
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Wysłany: Pon, 11 Cze 2007, 18:40 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
jutro możliwe że na pcg może nastąpić jakaś korekta.Myślę że dobrze by to zrobiło papierkowi.Choć nie sądzę by była ona głeboka
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=61402&postdays=0&postorder=asc&start=30
albo to z przed pół roku:
powiem Ci że ja już znam mniej więcej scenariusz jak to bedzie wyglądało ale takich rzeczy to się nie pisze
A uwierz mi to są duże pieniądze"
jak będziesz jeszcze trochę cierpliwy i nie dasz zwieść się emocją będzie do zgarnięcia duzo
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=83209&postdays=0&postorder=asc&start=30
i co mitomanie teraz mówisz kolegom których naganiałeś na pcg i którzy potracili praktycznie całą kasę ?
żeby utopili reszte na kolejnym śmieciu?
Nie myl pojęc.Wtedy byla zupełnie inna sytuacja i nie było jeszcze tej nowej emisji,więc nie pisz głupot
drex1
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:18
everest napisał:
Nie myl pojęc.Wtedy byla zupełnie inna sytuacja i nie było jeszcze tej nowej emisji,więc nie pisz głupot
ja nie pisze glupot tylko cytuje głupoty
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Wysłany: Sro, 03 Paź 2007, 9:38 Temat postu:
musze was zmartwic znowu ta sama ekipa wywala,ale jutro bedzie spox
duzo juz tego nie zostalo.Kto jest twardy sporo zarobi
wtedy kurs wynosił 37 groszy i nie byl już wyżej
ile twardzi zarobili słuchając tego idiotycznego naganiania?
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:25
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Wysłany: Sro, 03 Paź 2007, 9:38 Temat postu:
musze was zmartwic znowu ta sama ekipa wywala,ale jutro bedzie spox
duzo juz tego nie zostalo.Kto jest twardy sporo zarobi
wtedy kurs wynosił 37 groszy i nie byl już wyżej
ile twardzi zarobili słuchając tego idiotycznego naganiania?
Musisz sobie sam odpowiedziec na to pytanie
drex1
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:45
to było pytanie retoryczne.....
... teraz ta sama ekipa zabiera się do wywalanie na divicomie że zaczynasz naganiać?
szukacie już odbiorców na kolejną "poznańską grzankę" po której zostanie tylko..... ból, pot i łzy?
swoją drogą masz tupet męczyć chłopaków tutaj i naganiać na divicoma po takim wpierdolu jakim im zrobiliście na pcg(o ile nie jesteś mitomanem)
everest
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 21:52
drex1 napisał: to było pytanie retoryczne.....
... teraz ta sama ekipa zabiera się do wywalanie na divicomie że zaczynasz naganiać?
szukacie już odbiorców na kolejną "poznańską grzankę" po której zostanie tylko..... ból, pot i łzy?
swoją drogą masz tupet męczyć chłopaków tutaj i naganiać na divicoma po takim wpierdolu jakim im zrobiliście na pcg(o ile nie jesteś mitomanem)
To śledź sobie kurs divicoma albo zobacz sobie ostatnie pare dni i tranzakcje
tam masz odpowiedź
Ptasior
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 23:53
dobre
a ten syfek już jest po lodem, i coraz dalej od przerębla. ciekawe kiedy pojdzie na dno? _________________"Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie."
keri40
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 7:43
everest napisał: keri40 napisał: Divicom już prawie 100% odbił od dołka ,a to g..no spada na łeb na szyję
to wyjątkowy syf
bo trzeba brac divicom
mam go ze 100% zyskiem!
MarcinDK
Podporucznik
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 8:53
Ptasior napisał: drex1 napisał: everest napisał:
everest
Młodszy chorąży sztabowy
dobre
śmieszne są dzisiaj te jego cytaty ale ludzie nie maja kasy i to nie jest śmieszne. Ładnie drex mu to wyciągnąłes takich perfidnych naganiaczy trzeba tępić !!!
everest - ale leszcz i jeszcze ludzi z forum ponaganiał na tego syfa na samym szczycie _________________ Przewartościowanie akcji w 2007 roku sięgnęła zenitu i szaleństwa ! Tusku-odejdź w zapomnienie -rudy pechowcu.Komuniści razem z hrapią Komuchorowskim-banda teraz rządzi Polską
lukusk
Sierżant sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 10:37
Czyli rozpoczynamy na dobre zrzucanie odzieży za 5gr pomyliłem się o 1,5 tygodnia. A już myślałem, że nie uśrednię po 5 gr.
4foru4
Chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 11:24
Witam
uhhh, ale zdechlizna na temacie....
też mam tego "wrzoda" i to za grube pieniądze - doły straszne
ale widzę, że od stycznia nie ma najmniejszych informacji - pozytywnych ani negatywnych w mediach, parkiet, PB itd....
Czyli najmniejsze pozytywne pierdnięcie Prezesa i ludziska nie nadąża kupować tego gniota
trzymam kciuki za siebie i za wszystkich co to "gówno" jeszcze mają...
pozdrawiam
ares
Starszy chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 13:00
4foru4 napisał: Witam
uhhh, ale zdechlizna na temacie....
też mam tego "wrzoda" i to za grube pieniądze - doły straszne
ale widzę, że od stycznia nie ma najmniejszych informacji - pozytywnych ani negatywnych w mediach, parkiet, PB itd....
Czyli najmniejsze pozytywne pierdnięcie Prezesa i ludziska nie nadąża kupować tego gniota
trzymam kciuki za siebie i za wszystkich co to "gówno" jeszcze mają...
pozdrawiam
nie jesteś sam,ja też posiadam to kurestwo
Wyświetl posty z ostatnich: Wszystkie Posty 1 Dzień 7 Dni 2 Tygodnie 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 1 Rok Najpierw Starsze Najpierw Nowsze