parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 149, 150, 151  Następny
MASTERS [MST] część 5
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 27 Mar 2008, 11:37
prally napisał:
Krecik kopie w dół i podsypuje bo jak tunel będzie gotowy to i kopiec w swoim czasie urośnie wysoki a krecik ponoć kopie znowu z Wrocławia...

jak już macie pisać to piszcie po normalnemu Confused proszę
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 27 Mar 2008, 17:59
Kupno Mastersa po 11 groszy stało się mało realne, więc mam nadzieję, że po 13 groszy uda mi się zapakować.

W przyszłym tygodniu kończy się lokata terminowa, a otworzenie czwartej już lokaty terminowej byłoby kompromitacją ze strony zarządu - tzn. oznaką, że nie mają pomysłu co zrobić z kasą z emisji, więc zakładam, że na początku kwietnia pojawi się jakieś info na co przeznaczą lub przeznaczyli tą kasę.
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 3:24
robson_77 napisał:
Kupno Mastersa po 11 groszy stało się mało realne, więc mam nadzieję, że po 13 groszy uda mi się zapakować.

W przyszłym tygodniu kończy się lokata terminowa, a otworzenie czwartej już lokaty terminowej byłoby kompromitacją ze strony zarządu - tzn. oznaką, że nie mają pomysłu co zrobić z kasą z emisji, więc zakładam, że na początku kwietnia pojawi się jakieś info na co przeznaczą lub przeznaczyli tą kasę.

a otworzenie 3 lokaty nie bylo kompromitacja ? nie? Aha wiec 3 lokaty to nie kompromitacja a 4 to juz przeszlo "próg kompromitacji" Confused tylko ciekawe jak to obliczyles bo mnie zirytowala druga lokata Confused
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 9:06
Rasiek napisał:
robson_77 napisał:

a otworzenie 3 lokaty nie bylo kompromitacja ? nie? Aha wiec 3 lokaty to nie kompromitacja a 4 to juz przeszlo "próg kompromitacji" Confused tylko ciekawe jak to obliczyles bo mnie zirytowala druga lokata Confused

W sumie - otworzenie 3 lokaty to też była kompromitacja. Ale kiedyś się to skończy - może w przyszłym tygodniu, może za miesiąc, a może za rok. Z tego co pamiętam w styczniu w "Parkiecie" pisali, że nowe inwestycje deweloperskie Masters planuje na przełomie marca i kwietnia, więc akurat by pasowało, żeby ta lokata założona 18 marca była ostatnią lokatą. Pożyjemy zobaczymy. Ja zaryzykuję i postaram się zapakować po 13 groszy.
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 17:51
Dziś +1 gr
Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 22:23
Skoro w prospekcie emisyjnym Mastersa dostępnym pod linkiem :

http://www.masterssa.pl/pl/images/stories/pdf/rap_okres/prospekt_seria_e/ii_podsumowanie.pdf

na stronie nr 9 napisali, że "Emitent zakłada, że środki pozyskane z planowanej emisji akcji serii E zostaną wydatkowane w następujących terminach : środki na zakup gruntów pod przyszłe projety deweloperskie w okresie do końca kwietnia 2008" więc w kwietniu można spodziewać się zakończenia zabawy w lokaty terminowe.
Powrót do góry Post
Wysłany: Sob, 29 Mar 2008, 9:42
robson_77 napisał:
Skoro w prospekcie emisyjnym Mastersa dostępnym pod linkiem :

http://www.masterssa.pl/pl/images/stories/pdf/rap_okres/prospekt_seria_e/ii_podsumowanie.pdf

na stronie nr 9 napisali, że "Emitent zakłada, że środki pozyskane z planowanej emisji akcji serii E zostaną wydatkowane w następujących terminach : środki na zakup gruntów pod przyszłe projety deweloperskie w okresie do końca kwietnia 2008" więc w kwietniu można spodziewać się zakończenia zabawy w lokaty terminowe.

Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Sob, 29 Mar 2008, 11:03
witam moim zdaniem na Mastersie zaczol sie wiekszy ruch na wykresie tygodniowym jest sygnal kupna i warto wziasc go pod uwage.pierwszy opor mamy na 0.19gr,wiec jest pare groszy do zarobku.co do lokat wiem ze to wnerwia ale czas to pieniadz wiec bez nerwow.rowno rok temu Masters zaczal rosnac jak rakieta warto pamietac o tym po roku mamy cene mniejsza o polowe od tamtego startu.nowa emisje akcji cala kupiono a cana wynosila 0.24gr.wiec mamy teraz wielka okazje do kupna za pol darmo.PARE TYGODNI TEMU MASTERS PODAL ZE JEST ZAINTERESOWANY SPOLKA PRODUKUJACA ENERGIE ODNAWIALNA.moim zdaniem te 25MIL pojdzie na ta spolke.WYBOR POZOSTAWIAM WAM CZY WARTO CZEKAC
Powrót do góry Post
Wysłany: Sob, 29 Mar 2008, 11:51
misiek2 napisał:
witam moim zdaniem na Mastersie zaczol sie wiekszy ruch na wykresie tygodniowym jest sygnal kupna i warto wziasc go pod uwage.pierwszy opor mamy na 0.19gr,wiec jest pare groszy do zarobku.co do lokat wiem ze to wnerwia ale czas to pieniadz wiec bez nerwow.rowno rok temu Masters zaczal rosnac jak rakieta warto pamietac o tym po roku mamy cene mniejsza o polowe od tamtego startu.nowa emisje akcji cala kupiono a cana wynosila 0.24gr.wiec mamy teraz wielka okazje do kupna za pol darmo.PARE TYGODNI TEMU MASTERS PODAL ZE JEST ZAINTERESOWANY SPOLKA PRODUKUJACA ENERGIE ODNAWIALNA.moim zdaniem te 25MIL pojdzie na ta spolke.WYBOR POZOSTAWIAM WAM CZY WARTO CZEKAC

Chciałbym zapytać z czego wynika kwota 24 grosze bo niezbyt rozumiem ?
Powrót do góry Post
Wysłany: Sob, 29 Mar 2008, 14:54
robson_77 napisał:
misiek2 napisał:

Chciałbym zapytać z czego wynika kwota 24 grosze bo niezbyt rozumiem ?

wydaje sie że zupełnie nie pasuje Confused
Powrót do góry Post
Wysłany: Pon, 31 Mar 2008, 12:49
http://www.krynicaapartamenty.pl/widok_z_kamery.php

kolejne piętro już jest, szybko działają Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Wto, 01 Kwi 2008, 0:05
alex napisał:
http://www.krynicaapartamenty.pl/widok_z_kamery.php

kolejne piętro już jest, szybko działają Cool

Co z tego?

przecież sami tego nie budują.
Buduje to dla nich firma i na pewno są kary za opóźnienia więc Masters nie straci na opóźnieniach
On ma te mieszkania SPRZEDAWAĆ

I to możnaby pokomentowac
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 02 Kwi 2008, 8:27
Witam

Ale tu spokój - znaleziony na 7 stronie

Shocked
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 02 Kwi 2008, 8:42
wili2 napisał:
Witam

Ale tu spokój - znaleziony na 7 stronie

Shocked

no cóż, stagnacja kursu = stagnacja wątku Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 02 Kwi 2008, 14:02
nie taka znowu stagnacja Cool

Zdjęcia - galeria
POLUBISZ LUBARTÓW
Strona 146 z 151 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 149, 150, 151  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: