parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 148, 149, 150  Następny
LOTOS [LTS]
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 16:58
[quote="Majk84"]
slalom napisał:
Majk84 napisał:
slalom napisał:
Majk84 napisał:
Zobaczymy jaki kierunek obierze kurs LTS. Nigdy nie wiadomo do końca co będzie. Jedno jest pewne; jak banan będzie dużo spadał, to i Lotos dostanie ostro po głowie. Kropka.

Mam odmienne zdanie.LOTOS został zdołowany zbyt silnie dlatego nawet w czasie spadków jego wzrost to normalka.Mam i siedzę spokojnie.Liczę że dziś zamknie się na 34.

Moim zdaniem, to na dziś niewykonalne. Niestety, zbyt silna presja podaży.
Czekam na dalszy rozwój wypadków...

Wszystko na giełdzie jest wykonalne.Piszesz o presji podaży.Popatrz jakie to ilości wchodzą w grę i zniknie podaż.Toć to zabawa pod kreowanie niby podaży

Dobrze, wiem, że volume jest niski. Nie zmienia to faktu, że dziś sromotny spadek. Co to dla mnie za pocieszenie, że spada na małych obrotach, jeśli leży pyskiem w błocie i nie podnosi się. Cieszył, to ja będę się jak Lotos będzie kosztował >50 zł.[/quo

Pocieszeniem dużym są małe obroty ponieważ wysoki obrót potwierdza kierunek ruchu co oznacza że ten spadek to lipa. LOTOS jest wart nie 50 ale 60 złotych i do tych cen niebawem wróci.
Pozdrawiam.
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 17:26
Mam nadzieję, że wróci. Znam wartość spółki i wiem co mam w rękach, dlatego nie sprzedam za cholerę za bezcen.
Również pozdrawiam.
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 17:41
Majk84 napisał:
Mam nadzieję, że wróci. Znam wartość spółki i wiem co mam w rękach, dlatego nie sprzedam za cholerę za bezcen.
Również pozdrawiam.

szkoda bo z chęcią uśrednił bym w dół, ty też powinieneś się cieszyć bo możesz tanio kupić wartościową spółkę Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 17:56
Falkos napisał:
Witam Ekipe... Wink

USD/JPY zaliczyl dzisiaj 100.02 .... ciekawe czy szwagry znowu pod prad beda szly z bananem... Confused

pozdr Cool

no nie poszli mnie uwalili na poczatku psia mac ale czego sie mozna bylo spodziewac po takiej azji
ps a na tle banana to lotos niczego sobie wyszedl
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 20:48
pysiu75 napisał:
Falkos napisał:
Witam Ekipe... Wink

USD/JPY zaliczyl dzisiaj 100.02 .... ciekawe czy szwagry znowu pod prad beda szly z bananem... Confused

pozdr Cool

no nie poszli mnie uwalili na poczatku psia mac ale czego sie mozna bylo spodziewac po takiej azji
ps a na tle banana to lotos niczego sobie wyszedl

Na koniec coś tam podciągnęli, ale lepiej się nie dało przy takim bananie...
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:32
k.pawel napisał:
Majk84 napisał:
Również pozdrawiam.

szkoda bo z chęcią uśrednił bym w dół, ty też powinieneś się cieszyć bo możesz tanio kupić wartościową spółkę Cool

I tu jesteś w błędzie.Jak tylko wystawiałem K pojawjał się "strażnik kursu" i stawiał o kilka groszy wyżej. LOTOS na uśrednienie dziś nie było pomimo że był.Możesz to jutro sprawdzić. Very Happy Sad
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:33
slalom napisał:
k.pawel napisał:
Majk84 napisał:
Również pozdrawiam.

I tu jesteś w błędzie.Jak tylko wystawiałem K pojawjał się "strażnik kursu" i stawiał o kilka groszy wyżej. LOTOS na uśrednienie dziś nie było pomimo że był.Możesz to jutro sprawdzić. Very Happy Sad

Buahahahaha ... ale jajca Laughing Laughing Laughing

Lecz się ... Twisted Evil
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:38
Slalom, to może był ten komputerek, co wali zlecenia o liczbie 137 sztuk?!
A tak serio, to myślisz, ze jest tak, ze ktoś nie pozwoli Ci nazbierać akcji i stawia kilka groszy wyżej?
Walnij kupno PKC, co się będziesz czaił...
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:40
Ta dekoniunktura już wam całkiem we łbach poprzewracała ... na Lotosie ktoś mu akcje podkupuje ... Laughing Laughing Laughing

Wiesz gdzie wszyscy mają twoje mega zlecenie? Twisted Evil
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:45
ipaq2005 napisał:
Ta dekoniunktura już wam całkiem we łbach poprzewracała ... na Lotosie ktoś mu akcje podkupuje ... Laughing Laughing Laughing

Nie używaj liczby mnogiej gdy jest to zbędne.
Jeśli zwracasz się do konkretnego osobnika, to używaj liczby pojedynczej, co pozwoli uniknąć nieporozumień.

A tak serio, to według mnie nie ma czegoś takiego jak podbijanie ofert, fakt, że ostatnio jedziemy na psim volume, ale to i tak nie przejdzie. Jedyne co śmieszne patrząc na notowania i walkę K i S, to to jak wkracza do akcji 137.
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:46
ipaq2005 napisał:

HEHEHE...na takim np.Bakallandzie to moze podkupuja ale nie na Lotosie Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:47
j.f.k. napisał:
ipaq2005 napisał:

HEHEHE...na takim np.Bakallandzie to moze podkupuja ale nie na Lotosie Very Happy Very Happy Very Happy

Shhh Każdy widzi to, co chce Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:48
jak się ma USD do Lotosa?

http://www.psianiol.org.pl
http://www.pegasus.org.pl
http://www.pomoczwierzakom.pl
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:48
Majk84 napisał:
j.f.k. napisał:
ipaq2005 napisał:

Shhh Każdy widzi to, co chce Very Happy
często gęsto Laughing

http://www.psianiol.org.pl
http://www.pegasus.org.pl
http://www.pomoczwierzakom.pl
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 13 Mar 2008, 21:52
ajne_klajne_4U napisał:
jak się ma USD do Lotosa?

Jak ma się do crude oil future?
Słabszy $, to droższa ropa.
Strona 149 z 150 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 148, 149, 150  Następny