PROCAD IV
zora
Młodszy chorąży sztabowy
Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 11:49
gcgc napisał: Ten kto kupił najdrożej- powinien w nagrodę i dla pocieszenia założyć nowy wątek.
Ponownie protestuję! Toż to dopiero prawdziwy pechowiec! _________________ OPTIMUS - CD Projekt
endipower
Sierżant
Ostrzeżenia: 1/5
Powrót do góry
Re: Może ja założe ???????
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 12:07
[quote="zora"] endipower napisał: Witam, obserwuję Was już prawie rok mając PRD ale nie włączając się do dyskusji. Może jak założę nowy wątek to przyniesie NAM szczęście - mam przeczucie ...........
Protestuję, co to za założyciel, który nie udziela się na forum? Siła wiary w walor nie jest tylko pochodną % zaangażowania portfela w spółkę, ale również zaangażowania na wątku spółki [/quote
Zora - chyba w przesądy wierzysz ?? Jak dotąd wszystkie zaklinania przynosiły odmienny skutek - może czas pomyśleć o świeżej krwi ???
Może właśnie dla Nas wszystkich bedzie to dobre - a jesli chodzi o uszielanie sie to spokojnie poprawie to na pewno. _________________ ENDIPOWER
gcgc
Starszy sierżant sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 12:15
zora napisał: gcgc napisał: Ten kto kupił najdrożej- powinien w nagrodę i dla pocieszenia założyć nowy wątek.
Ponownie protestuję! Toż to dopiero prawdziwy pechowiec!
Szczęściarzy na Procadzie już dawno brak wychodzili po 80
Koniecznie trzeba pożyczyć jednego z innego wątku.
zora
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 12:26
endipower napisał: zora napisał: endipower napisał: Witam, obserwuję Was już prawie rok mając PRD ale nie włączając się do dyskusji. Może jak założę nowy wątek to przyniesie NAM szczęście - mam przeczucie ...........
Protestuję, co to za założyciel, który nie udziela się na forum? Siła wiary w walor nie jest tylko pochodną % zaangażowania portfela w spółkę, ale również zaangażowania na wątku spółki
Zora - chyba w przesądy wierzysz ?? Jak dotąd wszystkie zaklinania przynosiły odmienny skutek - może czas pomyśleć o świeżej krwi ???
Może właśnie dla Nas wszystkich bedzie to dobre - a jesli chodzi o uszielanie sie to spokojnie poprawie to na pewno.
Przepraszam, żartowałam tylko, jestem dzisiaj wyjątkowo złośliwa....
Ale będzie miło, kiedy zaczniesz częściej się udzielać. Wycofuję mój sprzeciw, decyzję pozostawiam w rękach pozostałych uczestników wątku _________________ OPTIMUS - CD Projekt
zora
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 12:40
gcgc napisał: zora napisał: gcgc napisał: Ten kto kupił najdrożej- powinien w nagrodę i dla pocieszenia założyć nowy wątek.
Ponownie protestuję! Toż to dopiero prawdziwy pechowiec!
Szczęściarzy na Procadzie już dawno brak wychodzili po 80
Koniecznie trzeba pożyczyć jednego z innego wątku.
Są tu tacy, których średnia zakupu niewiele odbiega od obecnego kursu i mają 100% portfela w PRD, także narzekać nie mogą _________________ OPTIMUS - CD Projekt
czapajewo
Chorąży sztabowy
Powrót do góry
jam nie godny
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 13:43
Jam nie godny zakładać nowego wątka- średnia okolo 3 złote (2,6 to przy uwzgędnieniu zysku z Hawe). Nie jestem też chyba farciażem żadnym (raz się tylko na Hawe trafiło na zasadzie głupi ma szczęcie). Weteran powinien jak już co w końcu to weteran albo ktoś kto ma tego papierka kilka razy więcej ode mnie. Owszem mam portfel 100% Procad ale jestem tu chyba za świeży na to zebym zakładał wątek o Naszej spółce. Proponuje ciebie Zora bo ciebie tu wszyscy chyba znają i to z tej pozytywnej strony.
Ale jak chcecie mogę i założyć wątek z jakąś piękną wstawką graficzną. _________________ Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba http://gloriapolo.neuevangelisierung.org/indexpl.html
Ostatnio zmieniony przez czapajewo dnia Pon, 10 Mar 2008, 13:59, w całości zmieniany 3 razy
luzer1
Młodszy chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 13:57
endipower napisał: Witam, obserwuję Was już prawie rok mając PRD ale nie włączając się do dyskusji. Może jak założę nowy wątek to przyniesie NAM szczęście - mam przeczucie ...........
jestem za !
czapajewo
Chorąży sztabowy
Powrót do góry
jestem za
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 14:01
endi ma tego papierka od groma i chce go mieć jeszcze więcej więc jestem też za!!!- zasługuje na to tyle kasy wkońcu w pepierek włożył.
zora
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 14:24
Endipower, głosami Kolegów zostałeś wybrany na założyciela nowej części wątku, więc do dzieła! _________________ OPTIMUS - CD Projekt
weteran94
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 14:26
Zapraszam na V ksiegę zycia
http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?p=3748217#3748217
luzer1
Młodszy chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 14:36
zora napisał: Endipower, głosami Kolegów zostałeś wybrany na założyciela nowej części wątku, więc do dzieła!
dobry pomysl...trzeba '' odczarowac '' papierek !
zora
Młodszy chorąży sztabowy
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 15:01
Trochę mnie zaskoczyłeś Weteran.... jeśli Endipower został wybrany, dlaczego to zrobiłeś? Nie sądzisz, że mogłeś sprawić komuś tym przykrość? _________________ OPTIMUS - CD Projekt
weteran94
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 15:03
zora napisał:
Trochę mnie zaskoczyłeś Weteran.... jeśli Endipower został wybrany, dlaczego to zrobiłeś? Nie sądzisz, że mogłeś sprawić komuś tym przykrość?
Bardzo przepraszam, ale nie umiem usunąć tematu, a to juz długo trwało. I założyłem za minutę przed twoim postem, a potem wklejałem adres.
Ale w końcu, czy to cokolwiek zmieni.
jak bedą szaleni i skłonni do topienia, to to zrobią, jak będzie realny popyt, to się ruszy.
Bedzie dobrze.
luzer1
Młodszy chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 15:41
zora napisał:
Trochę mnie zaskoczyłeś Weteran.... jeśli Endipower został wybrany, dlaczego to zrobiłeś? Nie sądzisz, że mogłeś sprawić komuś tym przykrość?
niech endipower zaklada nowy ..a ten weterana pozostanie ..po kilku dniach spadnie na koniec i nikt do niego nie siegnie
w zasadzie jest mi to obojetne....ale moze rzeczywiscie endi ma szczesliwa reke
luzer1
Młodszy chorąży
Powrót do góry
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 16:54
mam propozycje ....kontynuujmy ten watek az do postu # 999....wtedy i wilk syty i owca pozostanie cala...
Wyświetl posty z ostatnich: Wszystkie Posty 1 Dzień 7 Dni 2 Tygodnie 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 1 Rok Najpierw Starsze Najpierw Nowsze