parkiet.com

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 154, 155, 156  Następny
KAREN NOTEBOOK [KAR] część XI
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 9:30
gcgc napisał:
gcgc napisał:
katia napisał:
gcgc napisał:
katia napisał:
StaryLis1 napisał:
i może pojawią się komunikaty o kupnie...

Ale nie w tym roku! Jakos mi sie w to nie chce wierzyc. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Jak najstarszy akcjonariat traci wiarę to znak że trzeba uśredniać Smile Smile Smile

O wypraszam to sobie - nie czuje sie taka stara! Cool Cool Cool

Jak najdzielniejszy akcjonariat traci wiarę to znak że trzeba uśredniać Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Very Happy Very Happy Very Happy
Zycze milego dnia!
PS. U was tez jest snieg za oknem?
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 10:21
U nas deszcz i zimno Sad Sad Sad
Zielonej giełdy
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 14:00
szybkie pytanko,

czy zapisy na pp sa rzeczywiscie przesuniete na czerwiec, bo nie znalazlem tej informacji poza wpisam na stronie karenu, moze mi umknelo??
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 19:00
MOŻE KTOŚ WKLEIĆ LINKA Z DOKŁADNYMI DATAKI KIEDy MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ NA NOWĄ EMISJĘ??????nIE BARDZO ŚLEDZĘ WĄTEK ALE POTRZEBUJE DLA ZNAJOMEGO!POZDRO
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 19:07
Lmx. napisał:
szybkie pytanko,

czy zapisy na pp sa rzeczywiscie przesuniete na czerwiec, bo nie znalazlem tej informacji poza wpisam na stronie karenu, moze mi umknelo??

Zgodnie z treścią aneksu nr 2 termin przyjmowania zapisów na Akcje Serii I rozpocznie się 02.06.2008 r. i zakończy 16.06.2008 r. Natomiast Prawa Poboru będą notowane na GPW do dnia 11.06.2008 r.
I co? Zielono dzisiaj zima idzie do morza Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 20:35
thx za info
szkoda ze trzeba sie pokisic z pp tyle czasu, chociaz z drugiej strony mi sie nie spieszy i posiedze do 4zl za akcje minimum.
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 22:07
Lmx. napisał:
thx za info
szkoda ze trzeba sie pokisic z pp tyle czasu, chociaz z drugiej strony mi sie nie spieszy i posiedze do 4zl za akcje minimum.

To bedziemy razem siedziec! Ale w dobrym towarzystwie mozna siedziec dlugo, dlugo! Cool Cool Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 22:16
katia napisał:
Lmx. napisał:
thx za info

To bedziemy razem siedziec! Ale w dobrym towarzystwie mozna siedziec dlugo, dlugo! Cool Cool Cool

ja naturlich, tak długo, do złotówki może Laughing
sory - ale widze ze kółko wzajemnej adoracji zmienilo sie na kółko wzajemnej frustracji - do tego 2go kólka to nawet moge sie przyłączyc...
Nie chce rzucac oskarzen - ale co z zapowiedziami akwizycji przez Karen?
Gdzie szanowny BLUE363? - z haslem - ze juz zaraz - wszystko idzie w dobra strone Confused znaczy co - moze przesuniemy zapisy z PP na za pięć lat ? Pokręćmy jeszcze co to nie bedziemy robic (ale przeciez na pismie niczego nie obiecalismy) i sprzedajmy sie jak tania dz...iałka pod budowe innej firmy Rolling Eyes
dobrze jest - srednia kupna - 20pln Laughing , wiec mnie juz nic nie martwi
Powrót do góry Post
Wysłany: Sro, 05 Mar 2008, 22:47
witam

obecna wartość akcji teź mnie wk.... Very Happy, ale na obecną sytuację patrzę trochę z innej strony, a mianowicie:
1. z perespektywy czasu wszystko uklada się tak jak klocki (kiedyś były domysły, dziś wiadomo kto spreparował artykół przed debiutem na GPW) i czemu miało słuźyć zwałka kursu przez ostatnie pól roku
2. poniewaź sprzedaź Karena to juź formalnośc, to kurs akcji zostanie uwolniony bo nowemu nabywcy bedzie zaleźyc na wzroście wartości holdingu Komputronika a tym samym i Karena
3. jexeli nastąpila by fuzja obu firm to rownieź wartość akcji będzie rosla
4. Komputronik dba o wycenę swoich akcji- widać to po kursie
5. dla Texa Karen był kulą u nogi i wszystko kończyło się na obietnicach, nawet kasa z prywatnej emisji poszła na spłatę wewnętrznych zobowiązań

Reasumując, sądzę źe z Komputronikiem będzie nam lepiej niź z Texem.
Moźe to głupie, ale -czas jest najlepszym lekarstwem.

Ps. Ja jestem optymistą Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 06 Mar 2008, 0:54
katia napisał:
Lmx. napisał:
thx za info

Ciekawe czy bedą nas wypuszczać na "spacerniak" i smacznie karmić dobrymi informacjami. Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 06 Mar 2008, 3:50
no ba, ja z katia moge siedziec w jednej celi Laughing a i dla value znajdzie sie miejsce. Cool

podstawowa zasada, aby inwestowac tylko nadwyzki w tym wypadku sie sprawdzila. mnie sie nie spieszy, mam swoj obrany poziom i poczekam az karen go osiagnie, bez stresu i frustracji.
emocje mam na forexie, tutaj moge sie kisic do czerwca.
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 06 Mar 2008, 6:31
Very Happy
Powrót do góry Post
Wysłany: Czw, 06 Mar 2008, 10:36
Lmx. napisał:
no ba, ja z katia moge siedziec w jednej celi Laughing a i dla value znajdzie sie miejsce. Cool

podstawowa zasada, aby inwestowac tylko nadwyzki w tym wypadku sie sprawdzila. mnie sie nie spieszy, mam swoj obrany poziom i poczekam az karen go osiagnie, bez stresu i frustracji.
emocje mam na forexie, tutaj moge sie kisic do czerwca.

to macie czwartego do Brydża Very Happy Very Happy Very Happy
mój wyrok to minimum 3 zł za akcje po asymilacji, mam nadzieje że to nie dożywocie Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry Post
Wysłany: Pią, 07 Mar 2008, 20:29
Witam po kolejnej wspanialej, porywajacej sesji! No coz, dobrze ze jest weekend, chociaz przez chwile czlowiek bedzie mogl zapomniec o tym koszmarze! Zycze wszystkim Karinowcom milej zabawy!
PS. Pamietajcie, jutro rano nie jezdzic samochodem. Po co se robic wiecej klopotow! Cool Cool Cool
Powrót do góry Post
Wysłany: Sob, 08 Mar 2008, 1:51
Tak myslalam... Sama tu zostalam...
Strona 105 z 156 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 154, 155, 156  Następny

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: